Tietoja

TOIMINTA PÄÄTTYI NAKKILASSA

Kiitoskonsertti pidettiin su 1.10.2023 klo 16 Nakkilan kirkossa. Isäntä ja emäntä kiittävät vielä kaikkia konserttiin tulleita ja ihan jokaista asiakasta vuosien varrella – kiitos lämpimistä kohtaamisista ja keskusteluista! <3

!!! KESÄN 2024 AUKIOLOAJAT ILMOITETAAN MYÖHEMMIN! AVAAMME SAARIJÄRVELLÄ AIKAISINTAAN HEINÄKUUSSA MAHAROOTTOMAN TYÖMÄÄRÄN TAKIA 😀 !!!

AUKIOLOAJAT JA INFO KESÄLLE 2023

Olemme avoinna la 3.6.-26.8.23 to-la klo 12-17 – myös juhannuksena!

Muina aikoina Manna-Aitta on auki sopimuksen mukaan. Isommat ryhmät ennakkovarauksella. Toukokuussa on mahdollista tulla ryhmävierailulle vk 21 eteenpäin eli alk. 22.5.

KESÄN MUSIIKKIHETKET

Tilan emäntä eli Manna-Maria musisoi Manna-Aitan pihapiirissä klo 13:

Su 11.6. Rakkaudesta

Su 9.7. Lapsille ja lapsenmielisille

Su 13.8. Toivosta ja uudesta elämästä

Konsertteihin vapaa pääsy. Sateen sattuessa musisoimme Wanhassa talossa. Manna-Aitta auki näinä kolmena konserttipäivänä klo 12-15. Konserttien jälkeen kahvila auki.


KOTIELÄINPIHAN HINNASTO

4€/henkilö, alle 2v ilmaiseksi

Perhelippu 15€ (4 henkilöä), lisälapsi 3€

Kesälippu/kausikortti 15€ (henkilökohtainen)

Maksuvälineenä käy käteinen tai pankkikortti.


OHJEITA VIERAILLE

Kiitos, että jätät omat lemmikit kotiin tai autoon vierailun ajaksi. Käyttäydythän rauhallisesti eläinten lähellä; ne pelkäävät kovia ääniä ja jahtaamista. Kiitos ettet revi pihapiirin puita, pensaita tai istutuksia eläinten ruuaksi. Aasit rakastavat rapsutuksia, mutta ethän ruoki niitä – edes heinällä. Vuohille, lampaille ja ankoille voit repiä vähän voikukanlehtiä tai ruohoa maasta. HUOM. Eläimille ei saa tarjota omia eväitä.

Voit mennä tervehtimään uuhia eli tyttölampaita niiden ulkotarhaan Wanhan talon takana. Sulje portti perässäsi! Lampaat tulevat yleensä luokse, kun odotat rauhaksiin kyykyssä ja juttelet niille mukavia käsi ojossa. Älä juokse niiden perässä – luulevat sinua sudeksi 🙂 Muita eläimiä tervehditään aidan toiselta puolelta rapsutellen. Anna niiden “kätellä” sinua tarjoamalla kämmenselkä nuuhkittavaksi.

TURRITUNNIT RYHMILLE, SYNTTÄRIT SEKÄ MUSATUOKIOT

Mikäli haluat tulla ryhmän kanssa viettämään laatuaikaa turrien parissa eli esim. harjailla aaseja, lypsää vuohia ja ruokkia kaikkia eläimiä, varaa turritunti ryhmällesi! Voit myös järjestää lasten synttärit turrien parissa! Voimme pitää myös musiikkituokion tai erillisen konsertin. Ota yhteyttä niin kerromme lisää!


MUUTA

Pihapiiri on esteetön ja melko tasainen, joten voit liikkua lastenvaunujen kanssa tai avustettuna pyörätuolilla. Lipunmyynti ja kahvila on siirtynyt Wanhaan päärakennukseen, jonne on pienet portaat. Autamme mielellämme rappuvedossa ja/tai tarjoamme kahvit ulos 🙂

Pihapiirissä on puucee (myös potta) ja käsienpesumahdollisuus.

Liikkuminen alueella on asiakkaan omalla vastuulla ja lasten tulee olla aikuisten valvonnassa joka hetki.

Alue on savuton.

Kysythän jos herää kysyttävää. Mukavia kahvi- ja turrihetkiä! <3